Bestellen bij MerciParts

Bestellen bij Merci Parts

Welkom bij MerciParts.nl, al jaren hèt betrouwbare adres webwinkels van Nederland voor onderdelen! Bestellen bij MerciParts.nl kan de hele week door, 24 uur per dag. Bestellen via MerciParts.nl is gemakkelijk, veilig en snel. Het enige wat u hoeft te weten is uw merk of kenteken.

Vind de onderdelen die je zoekt

Voer het merk van je auto in voor het vinden van de onderdelen die u zoekt. Aan de hand van uw keuze weten wij welke onderdelen geschikt zijn voor uw voertuig. Selecteer gemakkelijk merk, bouwjaar, model en type van het voertuig waar u onderdelen voor zoekt. Plaats vervolgens het gewenste artikel in uw winkelwagentje. Bent u klaar met winkelen? Klik dan op “bestelling afronden” om verder te gaan met uw bestelling.

Persoonlijke gegevens

Om uw bestelling te kunnen verwerken hebben enkele persoonlijke gegevens van u nodig.

Hebt u al een account bij MerciParts.nl?

Ik heb al een account

Log dan eenvoudig in met uw e-mailadres en wachtwoord en u hoeft uw gegevens niet opnieuw in te voeren.

Ik koop voor het eerst bij MerciParts.nl

Wanneer u voor het eerst een aankoop doet bij ons, kunt u er voor kiezen een account te openen

Ik ben een zakelijke klant MerciParts.nl

Log dan eenvoudig in via inlogpagina van aldoc. 

Uiteraard is bestellen zonder account ook mogelijk.

 

Betaalwijze 

Vervolgens kiest u op welke manier u wil betalen, bijvoorbeeld iDEAL.

Afronden en order informatie

Na het keizen van de betaalwijze, klikt u op de knop “bestelling afronden”, waarna u een bevestiging van uw bestelling ziet. Die ontvangt u ook via e-mail.

Onderdeel niet gevonden?

Als u op zoek bent naar een onderdeel dat niet op de website staat, kunt u het formulier “vraag een onderdeel aan” invullen en opsturen. Onze Klantenservice neemt dan contact met u op.

 

Retourneren

Mocht u onverhoopt een verkeerd onderdeel besteld of geleverd gekregen hebben, dan kunt u het onderdeel aan ons retourneren. Zie voor informatie ons retourproces (link naar “retourneren”)

 

Garantie

Wettelijke garantie

Wanneer u een product bij ons koopt hebt u altijd, mits u het product normaal gebruikt, recht op een goed product. Mocht een product niet aan uw verwachtingen voldoen dan zullen wij de garantiebepalingen uit het Burgerlijk Wetboek onverkort tegenover u nakomen. U dient daarvoor in ieder geval binnen twee maanden na ontdekking van het gebrek contact met ons op te nemen. Na uw melding onderzoeken wij of we het gebrek eenvoudig kunnen herstellen of dat we het product en/of de defecte onderdelen kunnen vervangen. Mocht dat in zijn geheel, of op de korte termijn, niet mogelijk zijn dan bieden wij u de mogelijkheid de overeenkomst te ontbinden. U krijgt dan (een gedeelte van) de aankoopprijs van ons terug. Op sommige van onze producten geeft de fabrikant extra garantie. Wilt u meer informatie over garanties, stuur ons dan een e-mail.