Over ons

MerciParts is de afgelopen 15 jaar uitgeroeid tot een betrouwbare adres in de onderdelenbranche met maar liefst 3 filialen, verspreid over Noord-Holland. (Amsterdam-Noord, Amsterdam-Sloten en Zaandam.Klanten blijven terugkomen, want bij ons is de klant koning. Met een ervaren en deskundig team richten wij ons dagelijks op het tevreden stellen van al onze klanten. Het garanderen van klanktevredenheid is dan ook een principe die wij hoog in het vaandel dragen. Wij staan voor betrouwbaarheid, deskundigheid, service en kwaliteit. Wij beschikken over één van het grootste onderdelenassortiment van Nederland, met onderdelen voor alle wereldmerken! Daarnaast bieden wij zowel originele als merkvervangende onderdelen aan. Ook voor een uitstekende service en aantrekkelijke prijzen en kortingen bent u bij ons aan het juiste adres. Het prijsverschil met andere aanbieders is soms meer dan 40 procent. Naast een breed assortiment, klantgerichte service en passende prijzen, bent u bij ons ook verzekerd van kwaliteitsgarantie, een snelle bezorging, een veilig betalingssysteem en een vlotte afhandeling van het retourneren van artikelen. Meer dan 10 duizend tevreden klanten gingen u voor.

 

Tot uw dienst

Merci Parts Webwinkel is het hele jaar door 24 uur per dag geopend. Daarnaast kunt u altijd terecht bij onze Klantenservice en ons ervaren service team. Zowel telefonisch als per e-mail. Dagelijks helpt ons team honderden klanten.

 

Betaal veilig

Merci Parts biedt verschillende veilige betaalmogelijkheden, waaronder creditcard, iDEAL en overboeking.

 

Overal in Nederland

Merci Parts bezorgt overal in Nederland. De meeste onderdelen hebt u al binnen 24 uur in huis.

 

3 Fysieke Winkel

U kunt altijd langs voor meer advies, service of belevenis bij een van onze filialen. Uw bestelling wordt dat direct gereed gemaakt terwijl je wacht. Zo kan je zelfde dag al je onderdeel kopen en meenemen.

 

Merci automaterialen Amsterdam Noord

 

Merci automaterialen Amsterdam Sloten

 

Merci automaterialen Amsterdam Zaandam